Evenimentele The Mission se supun urmatoarelor reguli si conditii:

1. The Mission poate schimba regulile de mai jos la orice moment.

2. The Mission isi rezerva dreptul de a refuza accesul oricarei persoane la eveniment in orice moment pe durata desfasurarii acestuia.

3. The Mission poate face inregistrari audio / video cu participantii la eveniment. Acestea pot fi folosite fara nici un fel de remuneratie pentru participantii filmati.

4. Varsta minima de participare la evenimente este 18 ani. Daca varsta unui vizitator este in dubiu acestuia i se poate solicita legitimarea. Daca varsta este sub 18 ani sau nu exista documente de identificare, acestuia i se poate refuza accesul.

5. Participantii nu au voie sa intre la eveniment cu: mancare, bautura, obiecte din sticla, materiale inflamabile, umbrele (in caz de ploaie recomandam folosirea pelerinelor de ploaie).

6. Participantii, daca este solicitat, trebuie sa se supuna unui control corporal.

7. La evenimentele The Mission drogurile sunt interzise. Aceasta se aplica atat consumului cat si vanzarii / achizitionarii.

8. Accesul cu arme este interzis. Va rugam sa lasati acasa orice ar putea fi considerat un astfel de obiect. Obiectele suspecte a fi arme vor fi confiscate.

9. Persoanele descoperite cu arme sau droguri vor fi predate politiei.

10. Sunt interzise activitatile comerciale in locatie sau imediata apropiere.

11. Participantii intra in locatie pe propriul risc.

12. Fumatul este permis in zonele special amenajate.